top of page
Поиск
  • dik-library

Бібліотека – світ знань. Пізнавай світ з нами!

Читальна зала Диканської публічної бібліотеки з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек презентує виставку - мотиватор успіху для своїх читачів.

Мотиватор (мотиваційний постер) поєднує зображення та текст, що стимулює до змін, мотивує щось зробити, змінити погляд на певний предмет. Надихає на роботу над собою, пропонує позитивно мислити та поглянути на звичні речі з незвичного боку!

Бібліотека – світ знань. Пізнавай світ з нами!

Книги – морська глибина. Відкривайте нові горизонти з нами!

У бібліотеці ти не будеш самотнім. Бібліотека – твій друг!





Книга супроводжує людину протягом усього життя: перші книги — альбоми казок, розмальованки, перші дитячі вірші. Ми полюбили їх, а через них почали звертатися до інших книг. Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані саме книзі.

Книжкова інсталяція «Читай!» продовжує тему важливості книги та читання для кожної людини: яскрава, креативна, сучасна!



Цей рік згуртував нас, ми працювали для своїх користувачів, які приїхали з тимчасово окупованих територій, презентували нові проекти, волонтерили, організовували та проводили потрібні, цікаві та креативні заходи! І саме сьогодні, завдяки організованій бібліотечній акції «Подаруй комплімент своїй бібліотеці» вкотре пересвідчились у потрібності та важливості проробленої роботи! На плакаті безліч приємних, теплих та важливих для кожного бібліотечного працівника слів! Щиро вдячні усім та кожному! З вірою у спільну перемогу – ваша бібліотека!





















Дякуємо, що ви з нами!

5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page