top of page
Поиск
  • dik-library

"Гузар на кожен день": презентація книги

На світі існує невидима сила. Вона є водночас зброєю та лікарем. Вона здатна змінювати світ та зцілювати душі.

Ця сила є словом ! Слово – вершина людського! “Словом можна вбити, словом можна врятувати, словом можна з собою ціле військо скликати!” Одне тільки слово може збудити в людині відчай або лють. А може підбадьорити, надихнути, повернути до життя. Слово є силою, якщо воно не пусте.

Сьогодні до вашої уваги прем’єра стилізованого під щоденник видання , де містяться поради та міркування українського кардинала, філософа, громадського діяча, Глави УГКЦ Любомира Гузара – «Гузар на кожен день» 365 лаконічних текстів, присвячених різним суспільним явищам та подіям. Тексти доповнені фотоілюстраціями та QR-кодами, які дозволяють «оживити» окремі епізоди.

Вже 5 років з дня відходу у вічність Блаженнішого Любомира Гузара, але його слово, таке враження, з часом набирає тільки все більшої актуальності. «Любити Україну – це любити українців, – казав він. Україна поділяється не на схід і захід, а на тих, хто її любить і хто її не любить. Молитися і працювати, і тоді буде справжня перемога, буде Україна такою, як має бути – квітучою та успішною» – заповіт Блаженнішого Любомира нам живим і ще ненародженим. Читаймо слово Блаженнішого! Особливо зараз! Особливо в час, коли ми здобуваємо перемогу!».



4 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page