top of page
Поиск
  • dik-library

Фотосесія з бібліотекою

12 червня,на Зелені свята та День Святої Трійці, в Диканській публічній бібліотеці відбулося справжнє свято піонів - проєкт " Фотосесія з бібліотекою", який був організований для дівчаток від 8 до 10 років з числа внутрішньо переміщених осіб. Ідея виникла спонтанно - від бажання порадувати дітей, які волею долі стали гостями нашого селища. В нас була сукня з піонами,яка придбавалася для проведення фотосесії, її й запропонували використати для проєкту. Часу було обмаль, бо піони вже закінчували квітнути. Від оголошення до втілення пройшло, фактично, два дні. Та все вдалося! Адже небайдужі люди допомогли і підтримали : вдячні Яні Трутень,Ірині Черкаській,Вікторії Оксьоменко, Людмилі Горобець, Марині Восьмірко. Відгукнулися на прохання зробити наших юних фотомоделей неперевершеними візажистка Наталія Михайлик та перукарка Олена Маложиленко, абсолютно безкоштовно зробивши образи дівчаток ніжними та вишуканими.

-- Супефотографинею стала Юлія Вакуленко ( сьогодні ми дізнались,що її роботи ввійшли до ТОП - 100 світу!! Вітаємо!) , спостерігати за творчістю якої було окремою насолодою і натхненням!


Учасниці проєкту - Маргаритка, Полінка, Саша, Маша і Ліза - чарівні і неймовірні!!Мами дівчаток допомагали,хвилювались,за що одержали чудове спільне фото на згадку.Атмосфера, якою був наповнений весь день, просто неймовірна, навіть небо Диканьки нам допомагало, омивши дощиком зелень прямо перед запланованим часом зйомки та розгорнувши веселку ( добрий знак!).

Результат проєкту всім сподобався,тому є плани подальшого його розвитку. Спонсори,благодійники, запрошуємо до співпраці!


Слідкуйте за нашими анонсами!


















14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page